Energetisch Centrum Fleur

Behandelruimte te huur

Binnen Energetisch Centrum Fleur worden twee verschillende behandelruimtes aangeboden die per dag(deel) te huren zijn. De behandelruimtes zijn ideale ruimtes voor het geven van gezichtsbehandelingen, massages, energetische behandelingen en andere alternatieve behandelingen.

De eerste is een ruimte op de begane grond 2.75m bij 2.70m, met hierin een behandelstoel (handmatig verstelbaar), een instrumententafel en een wasbakmeubel, en mag je gebruik maken van de sfeervolle ontvangstruimte van 4.00m bij 2.65m.
behandelruimte te huur

De tweede optie is een behandelruimte in de kelder van 4.00m bij 2.30m waar veel energetische behandelingen worden gegeven. In deze ruimte staat een onderzoeksbank / massagetafel en een instrumententafel, en mag je ook gebruik maken van de sfeervolle ontvangstruimte van 4.00m bij 2.65m. De behandelruimte is een ideale ruimte voor het geven van massages en energetische behandelingen. Andere alternatieve behandelingen zijn ook mogelijk.
behandelruimte te huur

Prijzen

Huren is mogelijk per dagdeel (4 uren). Dit kan per week voor een vaste maandprijs. De prijzen zijn:

1 dagdeel per week: € 135,- per maand
2 dagdelen per week: € 195,- per maand
3 dagdelen per week: € 255,- per maand

Prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Je mag gratis gebruik maken van koffie, thee en WiFi. Parkeren op zondag is gratis en op andere dagen vanaf 18:00 uur gratis. Metro en tram zijn op 2 minuten loopafstand.

De dagen dat je bij ons kunt huren zijn:
Zondag
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
De deeltijden zijn van 09:00 - 13:00 uur, van 13:30 - 17:30 uur en van 18:00 - 22:00 uur.

Voor vragen over de ruimtes en over de beschikbaarheid hiervan kun je mailen naar Joke Brouwer op joke@energetischcentrumfleur.nl of bellen op 06 - 41 89 12 88.

Op onderstaande foto's zie je de voorgevel van Energetisch Centrum Fleur en daarnaast de ontvangstruimte. De ontvangstruimte is bij de huurprijs inbegrepen en mag dus ook gebruikt worden.


behandelruimte te huur behandelruimte huur